info@dewinde.be 014 84 92 20 facebook

Update 07 maart 2022 GAW

nieuwsoverzicht

07.03.2022

Beste bewoner GAW, 

Graag geven we jullie een update van het aantal besmettingen in de groep assistentiewoningen op vandaag, maandag 7 maart.

Op basis van symptomen zijn er vandaag 2 bewoners in de assistentiewoningen positief getest. Hierdoor werden de volgende maatregelen reeds genomen:

  • De deuren tussen de assistentiewoningen en het woonzorgcentrum zijn momenteel gesloten.
  • De misviering zal woensdag 09/03 niet doorgaan.
  • De LDC activiteit zal donderdag 10/03 niet doorgaan.

Dinsdag 08/03 zal er een collectieve testing gebeuren bij alle bewoners van de assistentiewoningen. Deze testing zal tussen 8u30 en 9u30 doorgaan. Deze testing zal in jullie eigen woning plaatsvinden. Gelieve tijdens de testing het mondneusmasker te dragen en je identiteitskaart klaar te houden.

Bewoners die positief hebben getest gaan 7 dagen in kamerisolatie. Bewoners moeten 3 dagen symptoom-vrij zijn alvorens ze uit isolatie kunnen.

Om verdere besmettingen te voorkomen vragen we aan de bewoners nog steeds om een chirurgisch mondneusmasker te dragen bij het verlaten van de woning. Gelieve ook tijdens zorgcontacten een mondneusmasker te dragen en het bezoek te beperken.

Ons crisisteam evalueert woensdag na het bekend zijn van de algemene resultaten en zal indien nodig bijkomende maatregelen treffen.

Mocht u hierover vragen hebben mail ons dan via info@dewinde.be

We danken jullie voor jullie begrip.