info@dewinde.be 014 84 92 20 facebook

Update 18 oktober 2021

nieuwsoverzicht

18.10.2021

Beste familie, gebruiker, medewerker,

 

Jammer genoeg moeten wij u meedelen dat wij vandaag op de hoogte werden gebracht dat een gebruiker van het dagcentrum positief testte op COVID-19.

Deze gebruiker was op donderdag 14 oktober 2021 aanwezig in het dagcentrum. Samen met onze CRA, Dr. Jan Maes, heeft de werkgroep infectiepreventie een risicoanalyse opgemaakt. De gebruikers die op donderdag samen met de besmette gebruiker aanwezig waren in het dagverzorgingscentrum worden als hoogrisicocontact beschouwd en zullen via de huisarts een PCR-test moeten laten afnemen. Deze gebruikers gaan in quarantaine tot het resultaat van de test bekend is en negatief is. De gebruikers houden ons op de hoogte van de resultaten van hun test.

De coördinator van het dagcentrum brengt momenteel alle gebruikers en of familieleden die donderdag aanwezig waren in het dagcentrum op de hoogte.

Wij begrijpen dat dit nieuws voor bezorgdheid kan zorgen bij onze medewerkers, gebruikers en hun familieleden. We doen er echter alles aan om verdere besmetting te vermijden.

Zodra wij meer informatie hebben, brengen we u verder op de hoogte.

We wensen de betrokken gebruiker een spoedig herstel toe.

 

Mocht u vragen hebben hierover mail ons dan gerust via info@dewinde.be of dagverzorgingscentrum@dewinde.be.

 

Met vriendelijke  groet,

 

 

Fritz Van Clemen

Directeur