info@dewinde.be 014 84 92 20 facebook

Update 7 april 2022

nieuwsoverzicht

07.04.2022

Graag geven we jullie een update van de uitbraak op afdeling Bosrank op vandaag, donderdag 7 april’22. Momenteel zijn er 19 bewoners besmet met Covid. 

Op dinsdag 5 april is de laatste bewoner positief getest. Dit wil zeggen dat de 10 dagen van waakzaamheid en voorzichtigheid zal eindigen op vrijdag 15 april, na de ochtendzorg. Tijdens deze periode is er nog steeds 1 vaste bezoeker per bewoner toegelaten. Bekijk de nieuwsbrief van 31 maart voor de geldende maatregelen en bezoekersregeling op afdeling Bosrank.

Op afdeling Heggerank zijn er momenteel 5 bewoners die in kamerisolatie zitten. Verder kunnen we meegeven dat er op afdeling Wijnrank geen besmettingen zijn.

In de groep assistentiewoningen is er momenteel 1 bewoner in kamerisolatie.

Het outbreak management team van De Winde volgt de toestand op de voet op en zal indien nodig nieuwe maatregelen uitwerken.

We hopen dat iedereen kan genieten van een deugddoend Paasweekend. De cafetaria van ons woonzorgcentrum zal ook op Pasen geopend zijn om bewoners en bezoekers te ontvangen. 

Momenteel zitten we op een lagere personeelsbezetting. Sommige medewerkers genieten van een welverdiende vakantie, daarnaast zijn er ook andere die door ziekte thuis zijn. Het is nog steeds alle hens aan dek. We verkiezen dat de bewoners de aangepaste zorgen krijgen die ze nodig hebben, maar helaas is dit niet altijd op het tijdstip dat ze gewoon zijn.

 

We danken jullie voor jullie begrip.