info@dewinde.be 014 84 92 20 facebook

Update Coronamaatregelen: Assistentiewoningen

nieuwsoverzicht

28.04.2021

Vanuit Agentschap Zorg & Gezondheid kregen we 26 april 2021 een update van de COVID –19 maatregelen. Hieronder vindt u een overzicht van belangrijke wijzigingen waarop we jullie (bewoners van de assistentiewoningen en familie) attent willen maken.

  • Hoewel de kappers terug werkzaam zijn vanaf 26 april 2021, blijven niet-medische contactberoepen aan huis verboden. Kapper, pedicures, schoonheidsspecialisten etc. mogen bijgevolg niet werken in de assistentiewoningen. Gelieve deze maatregel te respecteren en uw kapper, pedicure, … hierover op de hoogte te willen brengen.
  • Ondertussen hebben de bewoners van GAW al een tijdje geen gebruik meer kunnen maken van het kapsalon in het WZC. Daarom willen we graag informeren of jullie interesse hebben om hiervan terug gebruik te maken. Zo ja, gelieve het strookje dat jullie vandaag mochten ontvangen ingevuld terug te bezorgen voor 03 mei 2021 via de doos ‘te versturen post’ op de brievenbussen.
  • Ook in onze assistentiewoningen behalen we een hoge vaccinatiegraad. Echter zijn we toch ook bezorgd om de omgeving van onze bewoners. Daarom raden we onze bewoners van GAW aan om te informeren of de mensen van de thuiszorgdiensten waarop zij beroep doen, gevaccineerd zijn. Voor niet gevaccineerde thuiszorgdiensten, kunnen er door het WZC snel tests aangeboden worden. Als er vanuit de bewoners enige bezorgdheid is, kan men deze mogelijkheid aanreiken. Een test kan ingepland worden via het centraal verpleegteam via het algemeen nummer: 014/84 92 20.

 

Bewoners en familie kunnen ons steeds contacteren in functie van vragen, problemen, suggesties, …

Hou ook steeds onze facebookpagina en website in de gaten voor updates.

info@dewinde.be  - Tel. 014/84 92 20.