info@dewinde.be 014 84 92 20 facebook

Zorgkundige dagverzorgingscentrum

Samen sterk in zorg!

… wij willen zicht krijgen op ‘de mens’ achter onze bewoners, we gaan met hen in gesprek en luisteren naar hun levensverhalen. Samen maken wij van de verhuis een feest zodat het nieuwe ‘huis’ voor de bewoners hun nieuwe ‘thuis’ kan worden. Onze medewerkers bieden we een fijne werkplek, waar ze hun drive vinden en hun talenten kunnen inzetten.

Jouw functie

Als zorgkundige van het dagcentrum sta je dicht bij de ouderen en verleen je een stipte en des-kundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de ouderen.
Je staat in voor de dagelijkse handelingen met betrekking tot de zorg, het comfort van de ou-dere. Je zorgt ervoor dat de oudere op een ontspannen manier en in een huiselijke sfeer zijn dag kan doorbrengen. Je biedt de ouderen een zinvolle dagbesteding en begeleidt hen tijdens het maaltijdgebeuren.
Je werkt nauw samen met verpleegkundigen, collega-zorgkundigen en andere disciplines.
Je onderhoudt een goede communicatie met onze gasten en hun mantelzorgers.
Je bent een gemotiveerd zorgkundige die een kwaliteitsvolle zorg nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je herkent en speelt in op de noden van de ouderen. Je biedt hen zorg op maat, comfort staat centraal in de zorg.

jouw profiel

Anderen omschrijven jou als een empathische teamplayer, een enthousiaste collega die écht naar anderen luistert. Samenwerken draag je hoog in het vaandel. Door je integriteit weet je een vertrouwensband op te bouwen. Met jouw positieve ingesteldheid ben je in staat jouw enthousiasme op anderen over te brengen.

Je hebt de nodige verantwoordelijkheidszin, je kan zelfstandig en in team werken.

Je hebt een diploma als zorgkundige en bent in het bezit van een zorgkundig visum. Ervaring in het zorgen voor personen met dementie is een pluspunt. Je beschikt over een sterk observatievermogen en kan dit omzetten in een duidelijke mondelinge en schriftelijke rapportage.

Je vertoont een groot engagement naar de organisatie en de ouderen, je hebt voeling met de leefwereld van ouderen. Je bent bereid in een organisatie in drive te werken waarin autonomie en binding belangrijk zijn.

 

wat wij jou bieden

Een rol met verantwoordelijkheid en eigenaarschap. 

Een aantrekkelijk loon volgens de IF.IC-barema’s.

Een fijne werkplek met toffe en inspirerende collega’s.

Een contract van onbepaalde duur met een jobtime van 50%.

 

Ben jij de gemotiveerde zorgkundige die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand formulier of stuur je sollicitatie samen met je CV aan mevrouw Anja Claes, woonzorgcoördinator sollicitatie@dewinde.be!

Ga ervoor!