info@dewinde.be 014 84 92 20 facebook

Update GAW 3/12/2020

nieuwsoverzicht

03.12.2020

Graag geef ik jullie meer informatie over het resultaat van de testing van afgelopen dinsdag. We zijn  opgelucht jullie te kunnen melden dat er geen enkel bijkomend positief resultaat werd ontvangen.

Het staal van 1 bewoner was echter gecontamineerd waardoor deze vandaag opnieuw werd getest.

Wanneer we het resultaat van deze bewoner hebben ontvangen (ten vroegste vrijdagmiddag) wordt deze door ons persoonlijk op de hoogte gebracht en zal dit ook aan jullie worden meegedeeld.

De besmette bewoner blijft in quarantaine in de assistentiewoning om uit te zieken. 

Het crisisteam van De Winde heeft besloten om voorlopig de toegangsdeur naar de assistentiewoningen gesloten te houden. Het bezoek kan zich aanmelden via de parlofoon.

Graag geven we jullie nog mee dat wanneer je je ziek voelt, je jouw huisarts moet bellen maar ons hiervan ook op de hoogte moet brengen. Breng ons zeker ook op de hoogte wanneer je wordt getest.

Mede door het naleven van de maatregelen door jullie hebben we deze mooie resultaten in de assistentiewoningen.  Doe zo verder want dit mooie resultaat houden we graag zo! 

Het dagverzorgingscentrum blijft geopend. Vanaf deze week dinsdag zijn we in een aparte ruimte van het oude klooster (LDC) met een bijkomende groep voor 5 gebruikers gestart.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Heb je zelf nood aan een dagbesteding of sociaal contact? Neem dan zeker contact op met het dagcentrum. greet.boeckx@dewinde.be  of 014 849212 

We danken jullie voor jullie begrip en waardering in deze moeilijke periode.

 

Het nieuwbericht in pdf-versie kan je hier terugvinden.