info@dewinde.be 014 84 92 20 facebook

Werken bij ons

Werken bij De Winde betekent werken in een sector met toekomst en een organisatie met uitdagende toekomstplannen. Vanuit een multidisciplinaire aanpak wordt gestreefd naar zorg op maat voor elke bewoner, waarbij het mens-zijn voorop staat. Naast de inzet van uw vakkennis doen we ook beroep op uw passie om tot een professioneel, breed aanbod voor de zorgvrager te komen.

Kijk snel of we een gepaste vacature hebben!

IMG 5323
de winde beeldlogo onze huiskapster

Hilde

Er voor zorgen dat de mensen er mooi uit zien op hun oude dag, dat is wat me blijft aanspreken in mijn job! De bewoners zijn altijd blij als ze bij mij geweest zijn. Ze genieten ervan om zich te laten verwennen bij de “coiffeuse”. De complimenten die ze nadien krijgen over hun mooi kapsel, doet niet alleen mij maar ook hen ontzettend deugd!

IMG 4114
de winde beeldlogo zorgkundige dagcentrum 'Het Kasteel'

Kathy

Ik nam op latere leeftijd de beslissing om mij om te scholen tot zorgkundige. Mijn stage in het dagcentrum van woonzorgcentrum De Winde viel zo hard mee, dat ik er blijven plakken ben. Het zorgen voor mensen in combinatie met de activiteiten die ik er kan doen, blijft me boeien! Ik kan mijn creatieve ideeën volledig kwijt in mijn job. Het werken met ouderen met dementie spreekt me ook enorm aan. Ik vind het fijn om iedereen te blijven activeren op zijn niveau.

1
de winde beeldlogo zorgkundige

Christel

De Winde... 20 jaar zorg ik hier, en noem ik het mijn tweede thuis!

Ik geniet van de momenten waarop ik de bewoners culinair kan verwennen: gebakken appeltjes, milkshake, eitjes, hotdog, …

Dat kleine extraatje zorgt telkens weer voor een glimlach op hun gezicht.

De warme “dankjewel” en “wat was het weer lekker” die er op volgt… zorgt ook voor een glimlach op mijn gezicht. It makes me smile!

Kom jij ons team versterken?