info@dewinde.be 014 84 92 20 facebook

Assistentiewoningen in de kijker

nieuwsoverzicht

17.03.2021

  • GAW

Deze week is het #weekvandezorg.

We zetten graag ook de assistentiewoningen van De Winde in de kijker.

Zelfstandig wonen is een gekoesterd gegeven voor iedereen en dus ook voor senioren. Woonzorgcentrum De Winde biedt naast het woonzorgcentrum ook assistentiewoningen aan. Deze assistentiewoningen zijn woonvoorzieningen die aangepast zijn voor senioren. Zowel alleenstaanden als echtparen kunnen in de assistentiewoningen van De Winde terecht.

Alle woongelegenheden bevinden zich gelijkvloers en worden beschouwd als kleinschalig wonen. Onze dienstverlening waarborgt de zelfstandigheid, privacy en veiligheid van de bewoners.

In normale omstandigheden kunnen bewoners van de assistentiewoningen ook gebruikmaken van allerlei dienstverleningen vanuit het woonzorgcentrum, waaronder kapster, pedicure, cafetaria, activiteiten, Lokaal dienstencentrum, ... .

Dit alles in een rustige en groene omgeving, vlakbij de dorpskern van Veerle-Laakdal.

 

Betty een bewoonster van onze assistentiewoningen beschrijft wonen in GAW De Winde als volgt: "U hebt zeker al veel gehoord en gelezen over De Winde, maar ik zeg u: “kom eens kijken!”. Ik woon sinds 2005 in mijn flat en ik ben er zo fier op! Het is een klein appartement met alle voorzieningen. Ik heb hier alles wat ik nodig heb om gezellig te wonen en gelukkig oud te worden. Ik vind het leuk om met iedereen te delen wat me gedurende 15 jaar in De Winde het leven naar mijn zin maakte!"

 

Ben je op zoek naar een geborgen en comfortabele woonomgeving voor jezelf of voor je (schoon)moeder en/of (schoon)vader en woon je toch graag zelfstandig? Dan is een assistentiewoning de ideale oplossing.

Iedereen is welkom in De Winde, ook ouderen die niet woonachtig zijn in Veerle-Laakdal.

Indien u meer informatie wenst en eens een kijkje wenst te nemen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de woonassistent.

Sociale.dienst@dewinde.be – 014 84 92 20

https://www.dewinde.be/wonen-bij-ons/

https://www.dewinde.be/wonen-bij-ons/assistentiewoningen/

#weekvandezorg  #onshartkloptvooru