info@dewinde.be 014 84 92 20 facebook

Verpleegkundigen

Samen sterk in zorg!

… wij willen zicht krijgen op ‘de mens’ achter onze bewoners, we gaan met hen in gesprek en luisteren naar hun levensverhalen. Samen maken wij van de verhuis een feest zodat het nieuwe ‘huis’ voor de bewoners hun nieuwe ‘thuis’ kan worden. Onze medewerkers bieden we een fijne werkplek, waar ze hun drive vinden en hun talenten kunnen inzetten.

Jouw functie

Als verpleegkundige verricht je vooral verpleegkundige taken en creëer je samen met de zorgkundigen en paramedici een optimale woonomgeving voor onze bewoners.  Je bent een gemotiveerd verpleegkundige die een kwaliteitsvolle zorg nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je herkent en speelt in op de noden van de bewoners. Je biedt de bewoners zorg op maat, comfort staat centraal in de zorg.

Je onderhoudt een goede communicatie met artsen, bewoners en hun mantelzorgers. Je werkt nauw samen met je collega’s. Je observeert, identificeert en stelt de gezondheidstoestand van de toegewezen bewoners vast, detecteert eventuele veranderingen en anticipeert op crisissituaties. Je bespreekt de stand van zaken mbt de gezondheidstoestand van de bewoners met je collega’s, het team, diensthoofd en/of met de woonzorgcoördinator. 

Je registreert de gegevens van de bewoners en de uitgevoerde verpleegkundige handelingen in het zorgdossier. Je houdt het verpleegkundig dossier van de bewoners actueel.

 

jouw profiel

Anderen omschrijven jou als een empathische teamplayer, een enthousiaste collega die écht naar anderen luistert. Samenwerken draag je hoog in het vaandel. Door je integriteit weet je een vertrouwensband op te bouwen. Met jouw positieve ingesteldheid ben je in staat jouw enthousiasme op anderen over te brengen.

Je hebt de nodige verantwoordelijkheidszin, je kan zelfstandig en in team werken, je bent ondernemend en nieuwsgierig naar de trends en ontwikkelingen binnen de ouderenzorg.

Je bent een gegradueerde verpleegkundige (A2) of hebt een bachelor in de verpleegkunde (A1).  Je hebt voeling met de leefwereld van ouderen. Ervaring in het zorgen voor palliatieve personen en personen met dementie is een pluspunt.

Je beschikt over een sterk organisatievermogen en kan dit omzetten in een duidelijke mondelinge en schriftelijke rapportage. Je vertoont een groot engagement naar de organisatie en de bewoners. Je bent bereid in een organisatie in drive te werken waarin autonomie en binding belangrijk zijn.

 

wat wij jou bieden

Een rol met veel verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Een aantrekkelijk loon volgens de IF.IC-barema’s.

Een fijne werkplek met toffe en inspirerende collega’s.

Dankzij het centrale verpleegteam kan je je focus leggen op verpleegtechnische handelingen.

Een contract van onbepaalde duur met een jobtime die bespreekbaar is.

 

 

Ben jij de gemotiveerde verpleegkundige die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaand formulier of stuur je sollicitatie samen met je CV naar sollicitatie@dewinde.be!

Ga ervoor!